donderdag 15 november 2012

De eclipsen november 2012 - James Tyberonn

Aartsengel Metatron
via James Tyberonn

De eclipsen van november 2012


Gegroet Dierbaren! Ik ben Metatron, Heer van het Licht. En dus spreken we over jullie energieën. We spreken over de openingen van de Eclipsen in jullie lineaire tijd van november 2012.

De resterende energieën van 2012 zullen zeer krachtig zijn. Het is belangrijk om je evenwicht te behouden. Ontelbare complexe energieën bombarderen de Aarde en de mensheid voelt de effecten. Deze vinden om een Goddelijke Reden plaats en ook al is het een periode van grote intensiteit, het is noodzakelijk en in die zin zeer nuttig en hard nodig voor de Ascensie.
 
Wat er momenteel in werkelijkheid plaatsvindt, is de voortzetting van de reiniging, het verwijderen van de disbalans. Het is de upshift en alle krachten van de planeet, alle elementen, aarde, wind, vuur en water maken er essentieel deel van uit. Het zijn ook de Kosmische hemelse energieën die ze doen bewegen.

De toevloed van Goddelijke Vrouwelijke Energieën stroomt momenteel ook de Aarde in en assisteert bij het loslaten van wat gezuiverd moet worden. De Vrouwelijke instroom begint maximaal met de Zonsverduistering en gaat via de Maansverduistering van 28 november optimaal verder.

Dit is om voorafgaand evenwicht te brengen aan de Ascensie van 12-12-12. Het is een belangrijke fase; een tijdperk gaat ten einde en genereert een nieuwe fase ... een van evenwicht. Een evenwicht dat de Aarde en de mensheid ten goede komt.

Planetair evenwicht beïnvloedt inderdaad elke levende ziel om het innerlijke evenwicht te vinden.
De Verduisteringen brengen dat wat men de vrouwelijke energieën noemt in een grotere verhouding. Maar beschouw deze energieën niet louter als ‘geslacht’ of aspect van de mensheid.

Want in het Goddelijke Aspect ben je noch man, noch vrouw. Geslacht is een aspect van polariteit, van dualiteit. Geslacht, om duidelijk te zijn, komt niet voor in de hogere dimensies, zie je. Dat is belangrijk om te overwegen en te begrijpen.
De doelstelling voor de planeet is het perfecte evenwicht van wat je in de rijken van polariteit het Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijke Mannelijke noemt. Want als deze energieën gelijk zijn, is er op de planeet een balans die het evenwicht van de Nieuwe Aarde mogelijk maakt.

Het evenwicht van de nieuwe matrix maakt het vervolgens mogelijk dat ieder mens een gemakkelijkere weg vindt om het vereiste evenwicht in zichzelf te vinden. Want zonder dit evenwicht, kan de groei naar integrale heelheid gewoon niet plaatsvinden.

De huidige energieën op de planeet zijn heel intens en deze intensiteit zal toenemen doorheen de Ascensie van 12-12-12 en de wedergeboorte van de 21-12-12. Maar hou er rekening mee dat terwijl het intens is, de huidige astrologische effecten van de eclipsen, retrogrades en meteorics ook een ongelooflijke kans voor groei, zuivering en wedergeboorte bieden. Het is een tijd voor klaarheid van intentie en manifestatie van nobele idealen.

Wij raden jullie aan om deze timing te gebruiken en daarbij lief te zijn voor jezelf, je leven, je energie, je evenwicht en je voorwaartse richting. Lief Mens, alles is in perfectie, alles is op schema, en begrijp met die kennis dat je je in Goddelijke Genade bevindt. Maar jij bent het die de voorwaartse beweging moet creëren.

De openingen van de eclipsen in november 2012 zijn getimed, verfraaid en opgeluisterd om je te helpen. Het is waar dat de zwaartekracht intens is en jullie hebben individueel en collectief  je handen vol.
 
Deze gebeurtenissen, deze energieën zijn ontworpen om jullie samen te brengen, om jullie mogelijkheden te bieden om diep naar binnen te gaan. Jullie scenario biedt jullie een ongelooflijke kans voor diepgaande uitlijning. Gebruik de energie van deze verduisteringen voor overweging,  kalibratie en je intentie te maken. Binnen deze energieën bevinden zich levenskrachten van een hoge concentratie die het mogelijk maken dat nobele gedachten zich snel manifesteren.

2012 is een jaar geweest waarin elke maand nieuwe uitdagingen bracht, maar jullie zijn er bijna. De planetaire wedergeboorte is nabij. En wij zeggen jullie dat 2013 een veel minder intense energie zal zijn van wat men astrologische invloeden zou kunnen noemen.

Ik ben Metatron en ik deel deze Waarheden met jullie. Jullie zijn Geliefd.
En zo is het ...
 
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.
 
Copyright © 2012 door James Tyberonn - www.earthkeeper.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten