zondag 18 november 2012

Mike Quinsey - SaLuSa, November 16, 2012

We zien een grote toename van de hoeveelheid licht op aarde en dat is aan jullie te danken. Voor sommigen zijn de energieën te krachtig en zij raken erdoor gedesoriënteerd. Wanneer ze ontdekken wat er gebeurt kunnen ze mogelijk meegaan met de energieën en een hoger bewustzijnsniveau ervaren. Ze kunnen een gevoel hebben dat er veranderingen aan zitten te komen, zonder dat ze kunnen vaststellen wat er precies gebeurt. Weet dat ze er net als iedereen iets positiefs uit zullen halen. Iedere ervaring is van waarde voor je ontwikkeling.

Herinneringen aan onaangename ervaringen verdwijnen op den duur helemaal naar de achtergrond van je bewustzijn en worden vergeten. Je blijft er vaak alleen nog aan denken omdat ze je pijn en verdriet hebben gedaan. In de hogere trillingen haal je ze niet meer terug. De energieën van liefde zijn de meest krachtige die er bestaan en kunnen met name op het gebied van genezing leiden tot ‘wonderen’. Na Ascentie worden je vermogens om te scheppen en te genezen versterkt en wordt je geassisteerd bij de vorming van de stad van licht in Sedona. Het wordt een soort Mekka waar duizenden naar afreizen om het bewustzijn, de geest en de ziel te helen. Er zijn miljoenen mensen die op de één of andere manier genezen moeten worden en daarom zullen de overige 12 steden van licht snel volgen. Wees niet bezorgd dat aan je voorbij zal worden gegaan omdat we jullie allemaal goed kennen en niemand iets zal missen.We houden de stijgende bewustzijnsniveaus in de gaten. Ze schieten werkelijk omhoog. Dat zien we graag omdat op die manier meer harten worden geopend en meer mensen zich realiseren wat er gebeurt. Jullie mogen dan individuele zielen zijn, maar jullie zijn ook onderdeel van een groepsbewustzijn. De kritieke massa is nog niet bereikt, maar weet dat het een indicatie is dat jullie er dicht bij zijn. We hebben het niet over aantallen zielen die erbij betrokken zijn, maar de kwaliteit en het niveau van de energieën van de mensen die bijna klaar zijn om te ascenderen. Als zij er klaar voor zijn weerhoudt niets individuele zielen ervan om voor 21 december te ascenderen. De grote meerderheid van jullie is klaar om samen met moeder aarde te ascenderen. Zie het al een eer om tot de groep te behoren die is gekozen om er deel van uit te maken.

Voor sommigen van jullie lijkt het alsof je droomt en dat je voeten niet stevig op de grond staan. Dat gevoel gaat op den duur weer weg omdat je steeds meer gewend raakt aan de hogere trillingen. Je wordt een krachtiger lichtwezen en je helpt andere zielen omhoog te gaan. Het is mooi om zo veel uitwisseling tussen energieën te zien en we moedigen jullie aan ze door te geven aan eenieder die je ontmoet of tegenkomt. Een glimlach of warme groet is genoeg om het hart van de ander te openen en een handdruk of een knuffel resulteert in een krachtige uitwisseling tussen energieën. Het is tijd om het licht in iedereen te erkennen en verder te kijken dan de buitenkant.

Je kunt ook licht verspreiden door open te zijn over je overtuigingen, zonder anderen te overweldigen omdat mensen zich dan afsluiten. Plant de zaadjes die zullen leiden tot groei van hun bewustzijn omdat ze met vele vragen zullen zitten nu de veranderingen plaatsvinden. Tussen nu en Ascentie openen we nieuwe kanalen van informatie voor jullie omdat we willen voorkomen dat misinformatie wordt verspreid als de waarheid. Eenieder die genoeg gevorderd is zou intuïtief moeten weten wat te accepteren en wat niet. Je maakt keuzes gebaseerd op intuïtie en dat is de beste manier om verder te gaan in deze belangrijke tijd.

Richt je vooral op wat de toekomst voor je in petto heeft en minder op de onrust die voortkomt uit de 3D-veranderingen. Voor velen is het een oncomfortabele tijd en des te meer voor mensen die nog niet begrijpen wat er gebeurt. Er is nog maar erg weinig tijd en dus kunnen nare ervaringen nooit lang duren. Geef de beroering zo weinig mogelijk aandacht. Denk aan het nieuwe tijdperk en vergeet de zorgen van de dualiteit. Je leeft je laatste leven in de derde dimensie en in de toekomst hoef je geen dood meer te ervaren. Jij zult dan beslissen wanneer je verder wilt gaan. Je kunt je lichaam simpelweg afleggen en in je volgende leven stappen.

Uiteindelijk leef je een leven van overvloed en alles is gratis voorhanden zodat geld overbodig wordt. Vanwege je ervaring in je huidige dimensie is het moeilijk te begrijpen dat je vrijwel alle tijd voor jezelf hebt. Wees niet bezorgd dat je niets te doen zult hebben omdat er veel meer mogelijkheden zijn in de hogere dimensies dan op aarde. Mogelijk wil je anderen graag van dienst zijn en er bestaan vele groepen en organisaties die zich daarmee bezighouden. Het universum bevat miljoenen sterrenstelsels met beschavingen zoals jullie eigen, die hulp nodig hebben om te evolueren. Dichter bij huis bestaan in jullie eigen sterrenstelsel ook veel beschavingen zoals die van jullie.

Ik ben er zeker van dat onze ruimtepakken jullie zullen intrigeren. We kleden ons aan met behulp van gedachtekracht. Beschadigde kleding repareert zichzelf door zijn eigen bewustzijnsniveau. Veel is op die manier ontworpen zodat we er verder geen werk van hebben. Onze organische computers zijn zo geprogrammeerd dat ze zichzelf besturen en slimmer zijn dan wij. Dat staat je te wachten als je duizenden jaren in de hogere dimensies leeft. We kunnen alles met betrekking tot jullie Ascentie op ons nemen. Alles gaat zoals gepland en dat blijft zo tot ver na Ascentie terwijl je profijt trekt van de nieuwe energieën.

Ik ben SaLuSa en stuur liefde naar jullie allemaal.
Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke onzin! En na 2 zinnen ben ik het spoor geheel bijster maar weet toch al wat er in de rest van dit kukelproza staat en wat de conclusie is. Ik heb maar 1 brandende vraag: wanneer landen de marsmannetjes in Nederland?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ja, kan ik alvast mijn maten doorgeven voor zo'n fijn self healend ruimtepak?
  Ik barst trouwens van de liefde en energie maar het kan altijd beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen mag denken wat ie er van vind maar ik denk niet dat deze persoon zomaar onzin kraamt. Misschien een beetje door de letters heen lezen en de nuchterheid, vaak een probleem die je net niet over de grensverschuiving heen kan brengen wat bij dit soort van channelings toch een noodzaak is om het te kunnen begrijpen. Op zich ook weer niet behoeft waar liefde genoeg is.
  Lfs Grainne ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen onzin? Kom op zeg:
  "Ik ben er zeker van dat onze ruimtepakken jullie zullen intrigeren. We kleden ons aan met behulp van gedachtekracht. Beschadigde kleding repareert zichzelf door zijn eigen bewustzijnsniveau. Veel is op die manier ontworpen zodat we er verder geen werk van hebben." Teveel sf-films gezien denk ik. En Avatar wel 5 keer in 5D. Wordt met grensverschuiving het gebruik van hallucinerende middelen bedoeld? Ja, daarmee lukt alles. Zelfs "channelling". Maar ik zal wel een verstorende factor zijn in de toename van de hoeveelheid licht op aarde. Dus nuchterheid is een belangrijke oorzaak verlichting der aarde? Mea Culpa!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij velen heerst er wishfull-thinking maar je hebt en maakt je eigen realiteit waarbij je voorbij het concrete kan gaan waarin alles mogelijk is, atomen kunt veranderen en manipuleren, zelfs universele wetten kunt overschrijden, met of zonder hallucinerende middelen. Het is zoals het is, zoals jij of ieder ander denkt en mag denken. De hoeveelheid licht is er maar je moet het ook maar willen zien in de duisternis van dualiteit tav ver- en vooroordelingen. Vaak is ook dat zicht te bekrompen voor mij maar geloof me of niet, zeker is, it is huge!

  BeantwoordenVerwijderen