vrijdag 30 november 2012

Update 26 november - Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

We komen nog maar eens een energetisch gekke week binnen, ook al hebben de voortdurende zonnevlammen van de laatste twee weken ook bijgedragen aan onze angst, depressie, bezorgdheid en taille (ik kom altijd aan in periodes van hevige zonne-activiteit, en dit was een van de ergste).
Deze week kan op een bepaalde manier aanvoelen als vakantie.

Deze week gaat Mercurius opnieuw direct, na de hele maand retrograde gegaan te hebben. Het leek snel voorbij te gaan, maar het bracht zeker veel van naar boven. En we hebben de tweede eclips, deze keer bij volle maan, op 28 november, nog maar eens een krachtige energetische schoonmaak.

Wat betekent dit voor ons? We komen dichter bij de laatste dagen van dit jaar, en van een enorme verandering in de energetische opbouw van de wereld. Er zal wel degelijk nog een aarde zijn op 22 december, maar daar er zoveel mensen anticiperen op het einde van de wereld op 21 december, komt er veel energetisch afval vrij.

Dat wil zeggen, voor de gevoeligen onder ons, dat je veel meer energie kan voelen dan gewoonlijk. Wees je ervan bewust dat het niet jouw taak is om die te aanvaarden, integreren, verwerken of te healen. Stel energetisch je grenzen.

Jennifer Hoffman

Vert. Fran Tielemans
http://www.matreya.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten