zondag 11 november 2012

Weerbericht voor Symptomen November - Children of Light

NOVEMBER
 
Deze maand gaat over UITDRUKKING van waarheid van je wezen via de ontwikkeling van je Waarheid van Zijn. Harmonie in uiterlijke en innerlijke balans.
 
Je hogere wil die door de waarheid van je wezen komt, komt uit de heling van dualiteit waardoor je gericht bent op de buitenwereld als bron. Alle delen van de Ziel respecteren de waarheid van wat in jezelf van je eigen is.
 
Dit vraagt dat je in contact komt met je innerlijke leven op dieper niveau. Wat je focus is, er zijn een aantal specifieke zaken die eigen zijn in weten van je wezen wat betekenis en waarde brengt in de WAARHEID van wie je bent.
 
Creatieve Uitdrukking via waarheid brengt in je leven unieke KWALITEITEN die ook eigen zijn in jezelf. Deze kwaliteiten zullen dan je intenties kleuren om alles van de innerlijke waarheid in actie en naar het doel te brengen.
 
Bijvoorbeeld de roep naar de hogere wil kan compassie zijn (tegen sympathie voor de lagere wil). Of geven zonder verwachting. Deze kwaliteit zal je dan naar je keuzes leiden die deze innerlijke roeping dienen.
 
Vervulling van betekenis, waarde en doel zal je naar een nieuwe ERVARING op aarde brengen. Je zult echter eerst het tegenbeeld zien, wat er tegenover je lagere wil staat en je lagere wil vervormt. De lagere wil heeft altijd een tot zichzelf betrokken agenda. Wat zal ik krijgen? Hoe zal ik voordeel halen? Controle.
 
Dit geeft je een verlangen te domineren en manipuleren om te "krijgen". Tevoorschijn komen van de waarheid van je Wezen heeft echter geen agenda, slechts een vrije uitdrukking van je pure Zelf. Het is vieren van jezelf vanuit een kwaliteit van persoonlijke kracht.
 
Je bent in oplading en pure uitdrukking van je waarheid en investering in dingen die voor jou belangrijk zijn. De waarde van jouw talenten. De waarheid van kwaliteiten die voor jou belangrijk zijn. Compassie. Vriendelijkheid. Betrokkenheid.
 
Er zullen veel activiteiten in je keel gaande zijn, het gebied van zelf-uitdrukking en ook spanningen in je keel wanneer in deze periode nieuwe energieën openen en laten zien wat er allemaal tegenstaat vanuit de lagere wil.
 
De zelf-uitdrukking van waarheid zal energetisch gaan doorbreken wanneer je door de blokkades heen werkt en werkt aan de waarheid van je wezen. Dit gebeurt wanneer alles in oppositie tegen de lagere wil naar boven komt voor uitdrukking.
 
De lagere wil heeft de keel gebruikt om te manipuleren en onder controle te houden, te verbergen en vermijden wat je "leerde" terug te houden.
Wat jou het meest charismatisch maak is waarheid naar je meest authentieke zelf… vieren wie je bent, door uitdrukking van je kwaliteiten, oprechtheid, eenvoud en grootmoedigheid.
 
Het is gewoon om "bijzonder" te willen zijn, gebaseerd op hoe je door anderen wordt waargenomen. Bereidheid om "gewoon" te zijn is buitengewoon, waarbij je eenvoudig en volledig JEZELF bent. Het is diep aanstekelijk en vervullend.
Het is uiteindelijk de enige weg die vrede in je gedachten kan brengen. Kijk daarom naar je kwaliteiten en hoe je ze kunt uitdrukken en uitvoeren.
 
Wanneer je in aanraking bent met je authentieke zelf zal je een groei van Jezelf ervaren.
Je zult een trilling voelen die begint te bewegen door je romp wanneer je naar buiten gaat bewegen vanuit dit innerlijke gevoel van Zelf. Wanneer je in weerstand bent zal je problemen en pijn hebben.
 
Deze vier maanden gaan over naar binnen bewegen in de kracht van de hogere wil of vastzitten in de controle van de lagere wil. Het is als een voortdurende dans van achter naar voren, wanneer je probeert steeds meer de hogere wil in te gaan en oude patronen en controle van de lagere wil wat je niet langer dient, los te laten.
 
http://childrenoflight.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten