maandag 10 juni 2013

De November Oogst - Steve Rother

Het Opnieuw-Inzaaien van de Planeet Aarde
 
Mei 2013 /  Steve Rother
 
Wel, gegroet, dierbaren. Dachten jullie dat ik niet binnen zou komen om op z'n minst "Hi!" te zeggen? Ik moet jullie allemaal even knuffelen, jullie één van mijn kleine glimlachen geven. Daar is ie…., Ik ben Elrah van de Rytmische Dienst. Nu we dat allemaal geregeld hebben, ga ik de rest van de groep voor jullie binnenbrengen, oké? Het is ietwat interessant want zij noemen zichzelf niet de groep. Dat is de naam welke de Opzichter zo'n beetje bedacht heeft omdat hij niet wist hoe hij hen noemen moest, aangezien zij hem geen enkele naam zouden willen geven, weet je. Zij wachten erop om een paar woorden te zeggen die echt belangrijk zijn, dus hier gaat ie…
 
 
Groeten van Thuis,

Dierbaren, het is zo een eer om wederom in de essentie te zijn van wat Steve noemt het collectief van de groep. Maar weten jullie wie jullie zijn? Wij weten wie wij zijn; het is geen probleem voor ons. Wij weten precies waar wij naartoe gaan en wat wij doen. De uitdaging is dat de meesten van jullie de één of ander soort van label aan ons wilt hangen, zodat jullie ons in jullie wereld kunnen brengen. De naam die hij ons gaf was De Groep. Waar haalde hij die naam vandaan? Wat een vreemde naam. Wij hebben ons zelf nooit geïntroduceerd met te zeggen, "Welkom, wij zijn De Groep." Wat groep? Wiens groep? Wat een naam. Waar kwam het vandaan? Wat betekent het? Wij wensen om jullie er veel over te vertellen deze dag, want wij zullen een heleboel belangrijke stukken delen van wat er voor jullie allemaal in het verschiet ligt. Er is heel veel dat er aan het plaatsvinden is en het is nogal interessant. Maar laat ons jullie terugnemen naar de afgelopen maand toen de Tijd Opzichter een hele serie van interessante stukken opende die wij, waar wij dat kunnen, binnen gaan brengen. Wij zullen vandaag hierover spreken zodat jullie vanuit een groter perspectief kunnen begrijpen van wat er aan het plaatsvinden is.
 
Zijn jullie je ervan bewust dat ieder mens die ooit op de Aarde geweest is naar iets gezocht heeft buiten zichzelf om om hen te reflecteren? Alle rassen over de gehele Aarde heen zijn naar voren gekomen met een God, een godheid, een meester wezen waar zij naar opkeken. Sommige van de rassen hebben hen in/naar bouwwerken getrokken of van hen een meester verhaal gemaakt dat zij van generatie op generatie overdroegen. Mensen zouden hun macht op deze manier kunnen reflecteren, wat feitelijk zeer nodig was op de planeet Aarde. Jullie zijn allemaal scheppers; voor het overgrote deel zijn jullie allemaal onbewuste scheppers die net uit de droom ontwaken om te begrijpen wat jullie echte macht op de planeet Aarde is.
Nu beginnen jullie dat te bevatten en het je eigen te maken, en er zijn enige dingen die aan het plaatsvinden zijn omdat jullie reflectie in de wereld veranderd is. Dat was de boodschap die wij de vorige maand via de Tijd Opzichter binnenbrachten, maar laat het ons een beetje verder uitleggen, aldus wij dit verder voor jullie kunnen vertakken om het in jullie wereld te bevatten. Jullie allemaal hebben iets speciaals dat heel veel voor jullie betekend. Of het nu een godheid is die jullie eigen schepping reflecteert, een geloofssysteem, een gelukspen, een geluksmunt die je in je broekzak met je meedraagt, wat het dan ook maar is. Of dat je opstaat in de ochtend en jouw astrologische voorspelling leest, of je stemt je op jouw eigen energieën af om uit te vinden waar je die dag gaat zijn. Dit allemaal zijn reflecties van jullie macht en zij allemaal zijn net verhuisd; zij hebben jullie losgelaten. Al deze machten die jullie gezien hebben in deze energieën hebben nu losgelaten en zijn verder naar achteren gegaan.
Dit is absoluut ongelooflijk, want het betekend dat jullie allemaal kunnen beginnen om meer van jullie macht te zien in wie jullie werkelijk zijn op deze planeet voor misschien de eerste keer. Het is zeer moeilijk want jullie dragen allemaal ego's. Wij hebben niet met ego's te maken hier Thuis. Jullie zijn een gevoel van zelf nodig en dus, daarom, moeten jullie voortdurend jullie ego uitbalanceren. Wat is van mij? Wat is van hen? Wie is dit? Waar is het bedoeld dat ik moet zijn? Wel, wij vertellen jullie dat jullie hart het antwoord op deze vragen weet.
 
Dat is waarom wij jullie in die richting gaan sturen vandaag, want aan jullie is het pad gegeven; aan jullie is de wegenkaart gegeven verre op de tijd vooruitlopend om alleen maar te zien wat er gebeurd is.
 
De vorige maand vertelden wij jullie dat er een vrijlating geweest was van al deze energieën.

Denk alsjeblieft niet dat zij voor altijd weggegaan zijn omdat de meesten van jullie van deze reflecties houden. Dus zullen jullie hen in jullie leven terugbrengen, maar jullie zouden ze moeten mogen aanpassen, hoe minimaal ook, om hen echt te laten werken zoals zij het zelfs maar een korte tijd geleden deden.
 
De aanpassing is om jouw macht te reflecteren, meer van wie jij bent zodat jij jezelf kunt beginnen te zien overal waar je in de gehele wereld kijkt. Dat is zeer moeilijk wanneer je een ego draagt. Jullie hebben een neiging om het ego op te blazen naar het punt waar het feitelijk jou van de bron af kan snijden, maar wij vertellen jullie dat het tegenovergestelde ook waar is. Want als je niet voldoende ego hebt om op te staan en onze boodschap te dragen, beroof je de wereld en jezelf van jouw eigen energieën die er doorkomen. Wij hebben jullie een zeer lange tijd geleden verteld dat alle wezens van de Aarde altijd gechanneld hebben. Het is zo een vreemd en mysterieus iets voor zovelen van jullie op de planeet Aarde, en toch is het helemaal niet mysterieus. Jullie hebben allemaal begeleiding waar jullie regelmatig naar luisteren en hoe meer je ernaar leert te luisteren terwijl je opgroeit, hoe gemakkelijker het leven wordt dus vragen wij aan jullie om deze reflecties in jullie leven te vinden. Vind deze geloofssystemen en kijk zorgvuldig naar hen om hen aan te passen om je ervan te verzekeren dat jij jouw reflectie in de magie kunt zien die er recht voor jou is. Wij spraken de afgelopen maand ook over de loslating van de energie welke de kometen toestond om in/naar jullie planeet te komen. Jullie hebben er geen idee van hoeveel feestvieringen er aan deze zijde van de sluier gaande zijn over wat er aan het plaatsvinden is op de planeet Aarde. Wij zullen duidelijker spreken zodat jullie het op een andere manier kunnen horen. Dit is de reden waarom wij terug wilden komen als een collectief in deze specifieke sessie en om tegen jullie te spreken zonder de ritmes, accenten, en de andere uitdagingen die soms weerstand veroorzaken. De Tijd Opzichter zal terugkomen; hij is zeer zeker nog steeds hier. Hij zal nooit weggaan, zelfs als wij het hem vroegen. Zijn deel van de energie en al die liefde wordt hier voor jullie gereflecteerd.
 
Drie Zusters: Venus, Aarde en Mars
 
De Aarde is op een geleidelijke teruggang geweest aangezien alle dingen eb en vloed hebben. Wij vinden het eerder fascinerend dat de mensen Mars momenteel bestuderen, omdat de Aarde op het punt heeft gestaan om hetzelfde te worden als Mars door diens magnetisch veld te verliezen. Daarom, zouden de zonnewinden het in korrels van zand veranderd hebben en het meeste van de schoonheid en de levensvormen uitgewist hebben die hier van nature overvloedig zijn. Wij denken dat het interessant is dat jullie Mars bestuderen omdat wat wij jullie verteld hebben is dat jullie zullen ontdekken dat er leven op Mars was. En uiteindelijk zullen jullie ontdekken dat jullie het waren; de planeet was oorspronkelijke één van de gebieden waar jullie vandaan kwamen, en wij zullen hier meer over spreken als wij voorwaarts gaan. Er waren enige eerder katalytische evenementen die gebeurden, welke Mars toestonden om diens omwikkeling van koolstof dioxide met de planeet Aarde te delen, dat op een bepaald punt nodig was, zodat het leven dat zich aan het vormen was zou kunnen verschuiven naar een nieuw ontwikkelingsgebied. Het was zeer succesvol. Jullie wetenschappers zitten op schema en wanneer zij uiteindelijk naar Venus toegaan, zullen zij ontdekken dat er drie zusters in harmonie waren die samengewerkt hebben om het leven te vormen waar wij op dit moment over spreken. Jullie zullen hier meer over gaan ontdekken omdat al deze energieën hier op de planeet Aarde geweest zijn, maar het werd grotendeels verkeerd begrepen en verkeerd geïnterpreteerd vanwege de grotere geloofssystemen die door de mensheid heen circuleerden. Wanneer jij jouw ogen opent en naar iets kijkt, zie je alleen dat wat je verwacht te zien. Dat is precies de manier waarop scheppers werken, dus wat wij aan het doen zijn is jullie toestaan om meer andere stukken te zien waartoe jullie normaal gesproken niet in staat zouden zijn je die voor te stellen. Wanneer je deze vrijlating voelt, is het voor sommigen van jullie beangstigend. Velen van jullie hebben hun leven op deze reflectie gebaseerd; je eerde het, bidde er soms tegen, en hebt het jouw macht gegeven. Om te ontdekken dat het slechts een reflectie is van jouw energie maakt jouw ego nogal snel minder belangrijk. Er zou geen grotere reflectie in het universum dan de jouwe kunnen zijn. Verrast dat jou? Je draagt iets van de grootste informatie van Thuis binnenin jouw wezen, hier en nu rondlopend op de Aarde en je bent je er niet eens bewust van dat het hier is. Vertrouw ons wanneer wij zeggen dat er een absolute test is om uit te vinden of je klaar bent op de Aarde of niet, omdat er geen ruimte is op de Aarde voor achterblijvers of diegenen die gewoon wat rond willen hangen en naar het spel kijken. Jullie allemaal dragen iets belangrijks. De test? Die is gemakkelijk. Vind een kleine spiegel en houd die onder jouw neus, en als het beslaat dan ben je nog niet klaar. Het is echt eenvoudig. Je bent nog niet klaar; er is meer te doen.
 
De GROTE Spiegel
 
Welnu, laat ons spreken over het vrijgeven van deze informatie, en het loslaten van jullie gehechtheid aan jullie reflecties. Is het niet interessant dat vele georganiseerde religies momenteel grote uitdagingen ervaren? Zij zijn aan het hervormen zodat de mensen de energie van bekrachtigde mensen kunnen reflecteren. Het zijn meer dan alleen maar georganiseerde religies, dierbaren. Het is iedere vorm van het menselijke collectief, want het is jullie verwachting dat dit alles gevormd heeft. Jullie zijn de scheppers, zelfs als jullie ego's dat niet kunnen hanteren; jullie hebben alles dat er recht voor jullie is gecreëerd op ieder deel van de weg. Dus, laat ons over het grotere plaatje spreken. Deze vrijgeving van informatie en van de gehechtheden heeft deuren geopend, omdat de planeet Aarde in een langzame cyclus van degradatie was. Zij heeft soorten op een regelmatige basis verloren en stierf langzaam gedurende de laatste 150 jaren, zoals jullie wetenschappers zullen bewijzen. De meeste van jullie biologen en botanisten zijn hier tamelijk bezorgd over, omdat zij zien dat de planeet sterft en zij niet weten wat zij daaraan moeten doen. Het is al veranderd en zij zullen spoedig bewijs hiervan zien. De gehele mensheid is een hoek omgegaan, en door dit te doen werden jullie gehechtheden aan deze dingen die jullie macht reflecteerden ongemerkt vrijgegeven.
 
Velen van jullie hebben de restanten gezien van diegenen die de beschermende schilden oorspronkelijk op hun plaats zetten om de Aarde te beschermen. Dit is wanneer jullie spreken over wie de piramides bouwden. Veel van het onverklaarbare wordt verklaard wanneer je ziet waar de mensheid nu is. Veel van de artefacten van de Aarde hebben nog steeds geen traditionele verklaring over waar zij vandaan komen of wat zij op de Aarde doen. Deze schaduw herinneringen zijn opzettelijk geblokkeerd voor jullie door jullie eigen ontwerp. De piramides hebben altijd een beschermend schild rondom de Aarde gevormd, hoewel zij bedekt en vergeten zijn geweest op vele plaatsen op de Aarde. Deze zijn niet allemaal piramides omdat sommigen door de mens gemaakte piramides zijn die het originele ontwerp gekopieerd hebben met variërende graden van effectiviteit.
 
Piramide Macht
 
Het netwerk van piramides op de Aarde hebben een beschermend schild rondom de planeet gevormd, welke specifieke meteorieten en kometen tegenhielden het te raken. Dat werd vrijgegeven en voor een zeer specifieke reden. Jullie hebben over de twee grote meteorieten gehoord die binnenkwamen en de voorpagina's van jullie kranten haalden, maar jullie zijn je niet bewust van alle kleine meteorieten die nu binnenkomen. Omdat dit beschermende schild dat op z'n plaats was vanaf het begin van de Aarde vrijgegeven werd, zullen jullie een aanplanting van deze kometen in November van dit jaar ontvangen aan het einde van de maand. Jullie zullen een komeet hebben die langs zal komen en leven op de Aarde zal sprenkelen. Wij vertellen jullie dit specifiek omdat al het leven oorspronkelijk vanaf kometen aangepland werden. Jullie wetenschappers zijn het niet met ons eens aangaande dit punt, maar wij zullen jullie vertellen, jullie zijn niet van de Aarde noch is wie van jullie dat dan ook. Jullie zijn zeer zorgvuldig door jullie zelf hier geplaatst.
 
Welnu, jullie gaan door een evolutie heen. Het was altijd noodzakelijk voor jullie om te sterven en het fysieke lichaam te verlaten, dan naar Huis te gaan om te recyclen en te reïncarneren, terug te komen en het opnieuw te doen. Dit is de eerste keer dat de mensen door de poort heen liepen zonder naar Huis te gaan, zonder te sterven. Jullie wandelen hier en nu in een ascentieproces en met iedere stap op de weg zijn jullie hoger dan dat jullie gisteren waren; dit alles is een schoonheid dat jullie recht voor jullie vasthouden. Jullie allemaal hebben hier controle over. Vrees deze kometen niet, omdat zij een nieuwe vorm van leven brengen, want zij sprenkelen levensvormen. Gedurende een lange tijd hebben jullie levensvormen op de planeet Aarde verloren en nu wordt het opnieuw ingezaaid op een nieuwe manier, dus kijk naar de komeet in November en vier feest. Jullie hebben het al een naam gegeven, maar wij zullen afwerend zijn om het jullie te vertellen omdat onze namen niet dezelfde zijn als die van jullie. Jullie wetenschappers weten af van deze komeet die eraan komt en dat het onderweg stof sprenkelt. Fundamenteel is het aan het desintegreren iedere keer dat het voorbij komt en wanneer het dat doet, zal het kosmisch stof op de planeet Aarde sprenkelen. In feite, proberen jullie wetenschappers nu te berekenen om te zien of jullie feitelijk in staat zullen zijn het stof te zien vallen. Dat is hoeveel stof zij verwachten van deze November komeet. In feite, zou de komeet de Aarde nooit geraakt hebben behalve dat jullie door het portaal heen gingen en ieder deel ervan loslieten. Het gaat de Aarde niet raken; het gaat er ver van vandaan en haakt rondom de zon, maar het zal al deze prachtige zaden van leven op de planeet Aarde sprenkelen. Jullie zijn hier, dierbaren, op een ongelooflijke prachtige, kritieke tijd in de gehele mensheid en al de tijdlijnen van de Aarde Haarzelf, de volledige energieën van de Aarde worden opnieuw opgeladen - zelfs de ley-lijnen, de magnetische ley-lijnen die het magnetische raster vormen die de Aarde dragen zijn aan het slinken. Jullie magnetische structuren op de planeet Aarde zijn geslonken met 12 % gedurende de laatste 100 jaren. Dat leidt ook naar jullie ontwaking vanuit de droom. Zeer prachtig. Jullie hebben het goed gedaan; jullie hebben het hier naartoe gedragen en jullie zijn hier.
 
Jullie hebben het gehaald. Niet alleen hebben jullie het gehaald, maar jullie zitten hier en vragen wat jullie vervolgens kunnen doen? Jullie bevinden je in de volmaakte positie om bewuste scheppers van de planeet Aarde te zijn en wij hopen dat jullie genieten van deze reis, dierbaren, want jullie hebben aangetekend en een eeuwigheid gewacht op de kansen die er nu voor een ieder van jullie liggen. Jullie kennen de weg naar Huis en als jullie zullen stoppen te denken met het brein en beginnen te voelen met het hart, zal het jullie naar Huis leiden. Jullie kennen de weg en wij zullen jullie met de meest ongelooflijke open armen begroeten en jullie Thuis verwelkomen wanneer jullie definitief besluiten om deze lichamen af te schudden om terug te keren. Dierbaren, zelfs nu zijn jullie de grootste engelen die er ooit geleefd hebben en wij bedoelen dat in alle oprechtheid. We hebben nog nooit dat gezien wat er op de Aarde is gebeurd en wij zijn zo trots op jullie. Jullie hebben magie met jullie ogen wijd open gecreëerd.  
 
Het is met de grootste eer dat wij aan jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Koester elkaar en houd deze deuren open met iedere kans die je krijgt en speel goed met elkaar.
 
Espavo.
 
De Groep
 
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten