woensdag 6 maart 2013

Maart 2013 - Children of Light

Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen van Maart 2013 - Children of Light

MAART

Deze maand is verbonden met identiteit en kracht van de lagere wil, de identiteit van alles wat je wist. Dit zal over dood en verlies gaan van die oudere gerichtheid.

Deze verdergaande afbraak van verlangen naar voldoening en schone schijn die je met de buitenwereld associeerde, zal in deze periode van afbraak losgelaten worden.

Het oude afbreken is noodzakelijk om je voor te bereiden op bereidwilligheid in de vierde maand… waar de “engel van aanwezigheid/ziel” de “ zoeker op de drempel (je ego)” ontmoet voor een nieuwe onderhandeling naar het nieuwe.

Dit zal allemaal afhangen van het niveau van elk individu waar zeven zielsniveaus zijn. Wanneer je een kinderziel bent, net begint te incarneren en leren zul je niet de meer radicale veranderingen van deze gebeurtenissen hebben. Ze zijn eenvoudigweg nog niet klaar.

Ze zijn niet “minder dan” , ze zijn vooral waar ze zijn. Net als op de eerste rang zijn is niet minder waardevol dan op een veel hogere rang zijn.

Deze informatie is waarschijnlijk echter niet aantrekkelijk voor die mensen. Degenen onder jullie die op hoger niveau van ontwikkeling zijn zullen veel meer intense veranderingen in deze periode hebben in uitdagingen en doorbraken… wanneer je de afbraak van het oude toelaat.

Jullie zullen dan leraren en inspiratie worden voor degenen die nog niet op jouw niveau zijn.
In de maand Maart zul je voortdurend afbraak hebben van mentale schone schijn en ideologen, verbonden met de astrale wereld en gemeenschappelijke geleerde ervaringen. “Dat is belangrijk, wat het ‘groepsbewustzijn’ me vertelt zal me belang, superioriteit of speciaal zijn bieden.”

Alles wat controle, afscheiding of dominantie aanmoedigt zal uitelkaar vallen of afbreken. Het moet wegvallen in deze periode van de 7e Straal, de Ceremoniële Orde van Magie, de Witte Magische Straal.

Het gebruik van creatieve krachten die het goede dienen voor het geheel, geleid door het Goddelijke Plan, bewustwording van individuele zielen zullen meer mogelijk worden.
Bedrijfsstructuren, misleidingen van verschillende groepen zullen steeds meer zichtbaar worden als waarheid en authenticiteit wat alle dingen aanmoedigt.

Breakdown. In deze periode zal de groep omhoogkomen, voorbereid door de afbraak van deze vier maanden… uiteindelijk zoeken naar diepere oplossingen. Verlichting moet eerst laten zien wat uit balans is.

http://childrenoflight.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten