donderdag 28 maart 2013

EEN NIEUWE SPIRITUELE RENAISSANCE IS BEGONNEN

 

door Aluna Joy Ya
www.alunajoy.com


In de drie decades die leidden tot de profetische data van 2012, aan het eind van een Maya-tijdscyclus van 5125 jaar, zijn we een unieke tijd op Aarde ingegaan, die gevuld is met groot potentieel.
We zijn ongeveer op het einde van een lange, opwindende maar uitputtende reis van 33 jaar, die ons door de donkere scheur in de Melkweg heeft geleid. 33 is een krachtig meestergetal en ook de centrum-frequentie van de Maya Tzolk'in.

De Maya kenden deze scheur als een plek voor grote transformatie, en we zullen tegen 2016 volledig door deze donkere scheur zijn gegaan.
Wanneer we terugkijken, kunnen we zien dat we niet langer dezelfde persoon zijn dan we waren toen we samen begonnen aan dit avontuur.

 
Het begin van deze heilige doorgang van 33 jaar werd getriggerd door de Harmonische Convergentie in 1986, die ook een globale Spirituele Renaissance triggerde, waarin we werden herboren, ge-hermodelleerd, hermaakt, heropgeëist, opnieuw in kaart gebracht, herafgesteld en herinnerd. We deden zowat alles opnieuw, en daardoor keken we diep in ons hart met de precisie van een elektronische microscoop.
Maar die periode is voorbij. Hij vervaagt tot een vage herinnering. Ons werk daar is klaar, en wat we gedaan hebben kan niet meer worden herhaald. We hebben de sprong gemaakt.


Nu, 30 jaar later, beginnen we de donkere scheur in de Melkweg uit te gaan. Dit triggert weer een nieuwe Spirituele Renaissance. We zullen de eerste signalen hiervan voelen rond de Equinox (19-22 maart), door het voelen van een diepgaand optillen van spirit, en een getransformeerd innerlijk licht dat teruggekeerd is na een lange cocoon-fase van 3 maand. De Sterren Ouderen zeggen dat het tegen de Zonnewende (21juni 2013) duidelijk zal zijn dat we een nieuwe frequentie, dimensie, bandbreedte, werkelijkheid en perspectief zijn binnengegaan. Het zal tijd zijn om onze nieuwe en goddelijke creatieve kwaliteiten te laten werken.

De intense onzekerheid en anticipatie die zich opbouwde naar de profetische data van 21/12/2012 is voorbij, en we zijn een nieuw begin ingegaan dat een versmelting is van ons fysieke lichaam met onze spirit in het goddelijke plan. De wereld eindigde niet in verschrikkelijke rampen, en ook was er geen extatische vervoering in het paradijs. Er kwam geen vloot UFO's om ons te redden. Maar we wisten dat het zo zou gaan. De gevoeligen van deze wereld slaken nu een diepe zucht van opluchting, nu de energiebel, die overvloeide van verpletterende dubbelzinnigheid en verwachting, gebarsten is, en er een meer gebalanceerde, vrediger en harmonieuzer energie oprijst in de nieuwe Aarde.

Tot nu voelde het universum, voor de meesten in de bewuste gemeenschap, alsof de pauzeknop ingedrukt was. We voelden ons als stuurloze schepen. Zelfs onze waarheid veranderde van dag tot dag, en we voelden een enorme apathie voor alles in ons materieel leven. We voelden ons alsof we schijndood waren, en in een leegte dreven van een smetteloze ruimte. We zijn de creatieve baarmoeder ingegaan van goddelijk potentieel. We zijn een incubatiefase ingegaan van een nieuwe opwindende cyclus. We dromen ons een nieuwe wereld vanuit ons lichaam in de fysieke wereld. We leven en dromen tegelijkertijd. Het is een vreemde fascinerende plek om te observeren...zoals getuige zijn van de geboorte van een ster.

Alle nieuwe cycli, zoals die die we juist ingegaan zijn, beginnen traag met veel surreële, droomachtige ruimte waarin we heel creatieve visualisaties en beelden maken, die al snel de bouwstenen zullen zijn voor de hele nieuwe cyclus. Eerst kan het lijken alsof onze wereld geen glans heeft. Veel mensen zeggen me dat ze het bruisen van 2012 missen, en dat de wereld nu een beetje aards lijkt. We worden letterlijk gevraagd af te kicken van onze verslaving aan echt hoge energieën uit de voorbije cyclus waaraan we gewend geraakt waren. Dit is een aanpassing, want we laten het drama en het ego en het gekke tempo los dat we gewend waren.
Anderen maken enorme aanpassingen in hun leven, om zichzelf te corrigeren en in aflijning te komen met deze nieuwe cyclus en dit nieuwe veld van mogelijkheden. Dit vereist pure en instinctieve moed, want we gaan een multi-dimensionele wereld binnen.

In deze toestand van schijndood wennen we aan de leegte en het ongekende. Zelfs al is er wat onproductief zoeken (dit is een tijdelijke staat trouwens), toch voelen we ons vreemd genoeg veilig en oké over hoe het zal lopen. We verzamelen nieuwe werkmiddelen voor de toekomst. Dit is een veilige plek voor ons, terwijl we op Aarde zijn hercalibreert onze fysieke vorm en ons DNA tot de nieuwe frequenties.
We verzamelen informatie die we nodig hebben voor de nieuwe geboorte...En we voelen het aankomen.
Dus wat nu? Het is tijd om echt bevriend te raken met het onbekende dat voor ons ligt nu. De wereld gaat veranderen, wij ook. Er zullen enkele verrassende veranderingen in richting zijn, in ons fysieke en ons spiritueel leven. We zullen betoverd en soms overweldigd raken door alle mogelijke keuzes. We worstelen om duidelijkheid te krijgen over wat er komt in ons leven, maar onze gewone begeleiding komt nu uit verschillende richtingen tegelijk. Ik noem dit graag het 'octopus'-effect, wanneer we in cirkelvorm beginnen te manifesteren, vanuit een neutraal en onthecht ego. Dit is een verwarrende tijd, want al die leiding lijkt wel juist te zijn. We leren multi-dimensionele wezens te zijn en te denken en te leven in verschillende werkelijkheden tegelijk.

Dit geworstel om duidelijke begeleiding te krijgen, gaat ons uit-rekken, en gaat ons nieuwe grenzen van onze realiteit helpen ontdekken.
We zijn een nieuw begin ingegaan dat ons in een hogere frequentie heeft geblazen. Het is een explosie van spirit en evolutie. Alle negatieve, ego-gedreven programmeringen moeten en zullen eruit gaan. Het verleden is al snel een dinosaurus aan het worden. Met wat geduld zullen we de nieuwe hogere frequenties, die we nu leren te navigeren, begrijpen en integreren.

We kunnen twijfelen tussen de vele keuzes die voor ons liggen, tot we een multi-dimensioneel perspectief kunnen vasthouden en behouden.
We hebben nu de taak om alles uit te pakken dat in de krachtige periode in 2012 aan het licht kwam.
We zijn nu afgestudeerd tot multi-dimensionele volwassenen. We zijn ons verleden waarin we verwachtten gered te worden ontgroeid. We eisen het ons door God gegeven goddelijke potentieel fysiek en spiritueel opnieuw op. We kijken het werk dat voor ons ligt onbevreesd aan.

We aanvaarden dat we verantwoordelijke mensen zijn en aanvaarden ook de onzekerheid en de verandering in de mooie matrix van mogelijkheden die voor ons ligt.
We zullen deze matrix gebruiken als een voertuig voor onze groei en ontwaken.
We laten onze starre overtuigingen los, omdat we geleerd hebben dat vijandschap en moeilijkheden alleen komen wanneer we tegen de stroom in gaan.


We zijn gezegend om nu in een periode van grote Spirituele Renaissance te zijn...een fase van oriëntering en ontdekking. Het oriënteringspunt dat in 2012 in ieder van ons geankerd werd, wordt nu stilaan aangezet.
Denk eraan, we kwamen nog maar net vanuit een woelig einde van een enorme cyclus in kalme zuivere ruimte.

Heb nu geduld met jezelf, want nieuwe cycli beginnen altijd traag. Je hoeft je niet te haasten. Er is nog zoveel tijd om je bestemming en goddelijk doel te vervullen. We kunnen voor zowat alles in ons leven de tijd nemen. We kunnen het rustiger aan doen en de lucht in deze nieuwe werkelijkheid inademen. We kunnen elke beslissing en keuze maken vanuit een sterke intentie en diepe contemplatie.
We gaan een nieuwe en harmonische wereld creëren. Dus maar je nu geen zorgen, als je je een beetje vast voelt zitten.


Je missie is niet afgebroken, en we misten de boot niet. We zijn aan boord, en zeilen met de spirit van een pas geboren aardester.

Maar zoals je ziet....we zullen er aan gewend moeten raken.

Laat ons ademhalen, en zien waar het ons brengt.
Aluna Joy
Vert. Fran Tielemans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten