woensdag 30 januari 2013

Overzicht van 2013 - Solara

door Solara
www.nvisible.com

We gaan sterk getransformeerd 2013 in. Veel mensen ervoeren een infusie van LIEFDE op een nooit eerder gevoelde manier. Sommigen ervoeren een diepe verschuiving van het paradigma van de dualiteits- gebaseerde illusie dat 'iemand' of 'iets' zou komen om ons te redden, naar het diepe ontwaken dat WIJ DIE MENSEN ZIJN!
Deze reis van 'uiterlijke verwachtingen' naar 'innerlijk weten' duurde een nanoseconde, maar deed alles veranderen.Nu leven we uiterlijk hetzelfde leven als voordien, maar alles is enorm veranderd. We zijn in een sterk uitgebreid Nieuw Landschap geduwd. Onze visie is zo uitgebreid geworden, dat veel dat in het verleden onze aandacht opeiste, nu als totaal onbelangrijk wordt beschouwd.

2013 is een jaar van diepe verandering, want we komen thuis in onszelf, als Waren, en leiden supra- normale levens die geankerd zijn in de Ultra Grotere Werkelijkheid die altijd bedoeld is geweest voor ons.

2013 is het Chinese jaar van de Slang, maar het kan meer accuraat beschreven worden als het Jaar van de Slang die zijn Huid Afgooit. Omdat al wat niet eerlijk en authentiek is, van ons op elk mogelijk level zal weggenomen worden. Vaak gebeurt dit met verbazend gemak. Het zal gewoon verdwijnen. We graven een ongelofelijke hoeveelheid dingen op die lang verborgen waren, en die nu onze aandacht vragen. Alle gehechtheden die we nog hebben aan dualiteit, zullen voortdurend uitvergroot worden, tot we ze loslaten.

Als we nog vasthangen in oude verhalen en oude dualiteits- gebaseerde patronen blijven herhalen, zou dit jaar een hobbelige rit kunnen zijn, tot we leren om ze te laten gaan.

Alles is zo diep veranderd sinds de gebeurtenissen van de laatste maanden van 2012, dat we nu opnieuw moeten ontdekken wie we nu zijn en wat we echt wensen. Eens we helder krijgen wat we wensen, en ons niet beperken tot oude dromen, zal alles op zijn plaats vallen. Wees helder in je hartsverlangens, want ze zijn als schitterende juwelen die ons als broodkruimels onze weg laten herinneren. Luister naar het Weten van je Hart. Telkens opnieuw moeten we onszelf afvragen: 'Wat wil ik écht?', 'Wie word ik?', 'Wat creëer ik in mijn leven?' en 'Wat geeft me de grootste vreugde?'

We moeten ons voorbereiden op het Onverwachte. Verwacht het Onverwachte het hele jaar lang. Alles kan gebeuren, over het hele spectrum van ervaring. Het kan schitterend, verschrikkelijk, enorm mooi, diep droevig, sterk emotioneel of voorbij onze Wildste Dromen zijn. Het is belangrijk dat we het zich ontvouwende potentieel niet beperken door onze overtuigingen of inzichten. Het gaat daar ver aan voorbij. Sta open zonder gehecht te zijn aan tussenstappen, resultaten of verwachtingen, want niemand is in staat het hele plaatje te zien. 2013 zal veel onverwachte wendingen bevatten, waardoor het absoluut nodig is om op elk moment volledig flexibel te zijn. Fris zijn is essentieel. We moeten klaar zijn om onze koers op elk moment bij te sturen, wanneer er nieuwe informatie opduikt.

Indien we het Onverwachte Verwachten, zal het leuk zijn op de golven te surfen. Dit geldt zelfs voor de moeilijkste tsunami's, want zij maken mogelijk dat we ons nieuw meesterschap demonstreren.

We beginnen dit jaar in een staat van afgestroopt zijn, en voelen dat het meeste van onze gekunstelde persoonlijkheid weg is. We ontdekken dat we die niet missen en niet meer nodig hebben. We zijn nog altijd de diepe veranderingen die in november en december gebeurden aan het integreren. Alles moet door en door gehercalibreerd worden. Alles moet sterk uitgebreid worden, zodat het verder kan bewegen in het uitgestrekte veld van de Diamant van het Ongeziene.

Als we onze oude verhalen afgewerkt hebben, zullen we 2013 ingaan met een wit doek voor ons. We hebben voorheen ook al eens een wit doek gehad, maar deze keer durven we onze stoutste borstelstreken, onze wildste kleuren en diepste hunkering van onze Wildste Dromen gebruiken.

We zijn niet langer beperkt door onze oude percepties van' wat mogelijk is' of 'wat we dachten te willen'.
We zullen de diepe rust en stilte van de Heilige Pauze voelen tot eind januari, en misschien nog wat langer. In die periode zullen we nog meer lagen van onwaarheid schoonmaken. Veel nieuwe openingen, inzichten en kansen zullen naar ons toekomen, en we zullen voorbereidingen maken voor de komende maanden. Het is zelfs belangrijk dat we niet proberen dingen te versnellen, maar ze te laten ontvouwen op de juiste timing.

Rond begin februari zullen de grote golven van de Kwantumsurf opnieuw beginnen binnen te komen. Zolang we waar en helder en open zijn zullen ze ons niet uit ons evenwicht brengen. Als we nog vasthouden aan ons oud verhaal gaan ze alle ballast afschudden.

Het gekke is dat onze oude verhalen niet alleen de oude verhalen zijn die we al levens lang schreven. Het is ook dat van gisteren. Wat gisteren waar was, is misschien nu niet meer waar. Als dat zo is, zal het wegvallen, en ruimte creëren voor nog grotere Waarheid. Het is belangrijk niet gehecht te raken aan de middelen die we gebruiken en de stappen die we namen om Juwelen te worden die voordien perfect werkten en ons goed van dienst waren, de dingen die ons brachten tot waar we nu zijn.

Het zou kunnen dat ze niet behoren tot ons Nieuw Verhaal.
In het nieuwe, uitgebreide rijk van de Diamant van het Ongeziene, kunnen veel dingen nog hun oude vorm behouden, maar we zullen zien hoe hun ware essentie zichzelf zal tonen en zichtbaar worden, zodat we ze op heel nieuwe manieren gaan gebruiken.

Dat is wat ons leven meer kleur geeft, meer sprankeling, en een heel nieuwe dimensie aan mogelijkheden. Dit heeft te maken met de verborgen schatten en het Zien van het Ongeziene. Wanneer alles zijn ware essentie toont, is dat als een verborgen schat die zich opent voor ons. We zullen onmiddellijk de kernessentie zien van alles, en daarmee interageren, en dat zal ons nieuwe percepties geven en de mogelijkheid om nieuwe, diepere, ware manieren van leven te creëren.

Veel geliefden verlieten vorig jaar de planeet, en er gaan er nog meer weg dit jaar. Hetgeen verrassend is is dat sommige Tweede Golfers er nu uitgaan. Dit is een enorme wake-up call voor ieder van ons om altijd een WAAR Pad te gaan. We moeten elke dag koesteren alsof het onze eerste en onze laatste is. Eer de kostbaarheid van je relaties. Vertel hen die speciaal zijn voor je dat je ze graag ziet. Uit je dankbaarheid. Denk eraan dat alles heilig is en dat elk moment de kans van je leven kan zijn.

Sommige vrienden en familie gaan ook weg uit ons leven, niet door te sterven, maar gewoon omdat er geen solide fundering van eerlijkheid en transparantie is in de relatie. We kunnen niet langer in oneerlijke relaties verblijven, want die voelen te ongemakkelijk aan. Er moet eerlijkheid, openheid en wederzijdse steun zijn. Wanneer deze relaties plots ineenstorten, kan het verbazend bevrijdend zijn om ze los te laten.

In dit belangrijk jaar zal er een grote ommekeer zijn naar Eenheid. Dualiteit loopt op zijn laatste benen, en creëert nog meer drama om de aandacht van de mensen te krijgen.
Maar de Waren weten beter. Moeder Aarde schoont zich op, bereidt zich voor, en dat doen wij ook. De Waren zijn nodig, meer dan ooit, om diegenen die nog aan het ontwaken zijn te gidsen en te helpen.

Het hele jaar lang zullen vele ontbrekende stukken van de kosmische puzzel in elkaar klikken. Weldra zal het Grote Plaatje veel duidelijker zijn voor iedereen, niet alleen voor hen die al geleerd hebben om de punten te verbinden.

Wanneer voldoende mensen het Grote Plaatje kunnen zien, zullen mensen in massa activeren en weten wat te doen, omdat ze spontaan zullen weten wie ze echt zijn.

We hebben alle ervaringen gekregen die nodig waren om volledig te verrijzen als schitterende Juwelen, zodat we een waar Leven kunnen leiden in een Nieuwe Werkelijkheid. 2013 zal ons vele Kwantumsprongen, doorbraken en nieuwe ontdekkingen brengen. Het licht zal eindelijk op groen springen voor die creatieve projecten die op ons wachtten, om de Juwelen in de Kroon te worden.

Er is het gevoel dat we alles kunnen zijn en doen, zonder te weten hoe, maar door te weten dat we het zullen zijn en doen.

Een groot deel van dit jaar zal gespendeerd worden aan het exploreren van ons uitgebreide Nieuwe Landschap. Daartoe zullen we ons wezen sterk moeten uitbreiden. We zullen zijn als baby's, die onze tenen en vingers ontdekken, en leren stappen en onze stem vinden op deze onvertrouwde maar prachtige nieuwe plek. We ontdekken nieuwe manieren om met onszelf om te gaan, nieuwe manieren om met elkaar om te gaan, en nieuwe manieren om met de Aarde om te gaan. Velen onder ons zullen voelen dat we extra energie hebben, klaar voor dit nieuwe jaar. Er zullen veel natuurlijke fenomenen te zien zijn dit jaar, zoals Zonnebogen (Zonnehonden) en Maanbogen in de lucht, om ons ervan te verzekeren dat we in een totaal nieuw landschap zitten.

Er zullen een overvloed aan creatieve kansen en activiteiten zijn in het jaar. Die zullen ons helpen onze weg in deze transformatieve terugkeer naar niet dualiteits leven te vergemakkelijken.

Instante manifestatie is nu een routinegebeurtenis, ook in de toekomst. Onze energie vloeit over en is krachtiger dan ooit. We kunnen alles transformeren. Er zal meer opschudding zijn van oude wereld fenomenen, omdat die niet langer passen.

Macht zal op een vriendelijker, diepere, meer ware weg tot uitdrukking gebracht worden – doordrenkt met Ware Hart Liefde en Eenheid. Veel zal weggewassen worden, weggeblazen, opgebrand, weggeschud en door deze sterke verschuivingen zullen we de resonantie met de Waarheid behouden, in de kern van ons wezen, voor het goede van iedereen.

We beseffen steeds meer dat ons nieuwe Ware Doel een collectief doel is, niet een individueel. Om te verbinden met ons Ware Doel, moeten we eerst samen komen met onze Ware Mensen en Ware Plaatsen. Dit zal in dit jaar gebeuren. Dat is wanneer we in EEN WEZEN IN ACTIE springen, en alles is mogelijk.

2013 brengt ons een absoluut NIEUW BEGIN. We zijn klaar, echter, eerlijker, krachtiger, transparanter en liefdevoller dan ooit voordien. We krijgen alle steun die we nodig hebben, level na level, om ons leven naar het meest ware traject te brengen. Het nieuwe MUA is volleidg geland. Ons Nieuwe Ware Leven is begonnen.
Welkom in 2013!

Moge we aflijnen op onze Ware Mensen, Ware Huizen en Ware Doelen.
Ware Levens leiden als Waren.
Met ZUIVERE WARE LIEFDE

Solara
Vert. Fran Tielemans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten